Multisportdag Apeldoorn

Multisportdag Apeldoorn

21 december 2023 Niet gecategoriseerd 0

Afgelopen zaterdag werd op de FSG Campus een multisportdag gehouden voor mensen met een visuele beperking. Tijdens deze dag werd op de campus het Multi Talent Centrum geopend voor visueel beperkte sporters.

De aanwezige sporters, van jong tot oud, konden op deze dag proeven aan diverse sporten, zoals judo, blind baseball, voetbal, duo-fietsen en blind hardlopen. Voor het hardlopen mocht ik een clinic verzorgen aan een enthousiaste groep lopers met hun buddies.

Hopelijk heb ik de lopers kunnen enthousiasmeren om volgend jaar deel te nemen aan Running Blind in Apeldoorn.

Wil je hier meer over weten? Stuur mij een e-mail of een berichtje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *