Mindful Walk clinic voor bedrijven.

Mindful Walk clinic voor bedrijven.

3 april 2023 Niet gecategoriseerd 0

Een Mindful (lunch) Walk is een wandeling van ongeveer een uur op de eigen bedrijfslocatie of daar in de buurt. Tijdens deze wandeling kun je je medewerkers op een prettige en vooral ontspannen manier kennis laten maken met de technieken en tools die Mindful Run gebruikt.

Als het gaat om de gezondheid en inzetbaarheid van je medewerkers. Wat is dan de beste tip? Aandacht besteden aan bewegen! Want dit heeft bijzonder goede effecten op lichaam en geest. Zeker als je het combineert met mindfulness. Dat betekent meer energie en minder stress.

Wil je weten wat een Mindful Walk voor jouw organisatie kan doen? Neem dan contact met mij op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *