Ervaringsdeskundige

Ervaringsdeskundige

3 mei 2022 Niet gecategoriseerd 0

Iedereen heeft een andere reden waarom hij of zij op zoek gaat naar hulp bij het sporten of wanneer hij of zij gaat beginnen met sporten.

Zelf ben ik in 2020 begonnen met sporten. Eerst met fietsen en daarna met hardlopen. Mijn doel was geestelijk gezond worden en flink afvallen. Doordat ik zelf op zoek ben gegaan naar wat voor mij werkte, ben ik gekomen op het punt waar ik nu sta. Mentaal gezond, fysiek fit en ruim 60 kilo lichter.

Ben ik nu een ervaringsdeskundige? Jazeker! Die kennis heb ik inmiddels wel aangevuld met de nodige papieren.

Ben jij nou op zoek naar hulp bij het beginnen met sporten of wil jij jezelf verder ontwikkelen? Dan ben ik misschien wel de juiste persoon om samen met jou je doelstelling te behalen, welke dat dan ook is.

Wil je meer weten of eens nader kennismaken onder het genot van een kop koffie of thee? Je bent van harte welkom!

Wacht niet op een goede dag, maak er één!

Zie hieronder het verschil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *