Wees bewust

Wees bewust

17 mei 2022 Niet gecategoriseerd 0

Ben jij je bewust van je lijf, van je gevoel en wat je doet?

Zelf was ik dat heel lang niet. Ik deed maar wat, tot ik mij steeds meer ging verdiepen in mijn lijf. Hoe reageert mijn lijf op voeding, rust en stress? Hij reageert het tijdens het sporten? Ik werd steeds bewuster van wie ik ben, wat mijn lijf nodig heeft en hoe ik het moet gebruiken met sporten.

Welke spieren span ik aan? Als de spieren rust nodig hebben, hoe kan ik dat geven? Welke voeding heeft mijn lijf nodig? Een leuke ervaring die mij veel heeft gebracht.

Ook mentaal heb ik tijd genomen om bewust te worden van mijn lijf. Door te mediteren, mezelf emotioneel open te stellen, mentale rust te vinden en dat vast te houden. Het was even zoeken naar wat voor mij werkte om mentaal sterker te worden.

Wil jij weten hoe ik dit heb gedaan of wil jij weten of je dit ook kan? Neem contact op met mij en wie weet kan ik jou helpen om bewust te worden van jezelf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *