Beginnerscursus hardlopen van 0 naar 8 kilometer in 100 dagen

Beginnerscursus hardlopen van 0 naar 8 kilometer in 100 dagen

25 augustus 2022 Niet gecategoriseerd 0

Nog een paar maanden en dan klinkt het startschot weer tijdens de Midwinter Marathon in Apeldoorn. Wie weet staat deelname aan dit gave evenement al jaren op jouw bucketlist maar was je er tot op heden nog niet klaar voor. Wij kunnen jou helpen klaarstomen om die vink op je bucketlist te zetten en leren je op een verantwoorde manier in een tijdsbestek van 100 dagen 8 kilometer hardlopen.

Wie zijn wij?
Het team van het Loop Expertisecentrum in Apeldoorn is niet zomaar een team. Zij verzorgen al jarenlang de begeleiding van beginnende hardlopers. In het verleden begeleiden zij al de Stentor Running Teams, de Silvana Running Teams en hebben zij een eigen loopgroep opgericht in maart 2019. De Stentor en Omroep Gelderland hebben daar in het verleden vele nieuwsartikelen en tv-items van gemaakt. Kijk hier maar eens.

Het team dat de begeleiding verzorgt voor deze beginnerscursus zijn hardloopcoaches Dennis Licht en ikzelf, Strenght & Condition coach Callan Eloff en sportfysiotherapeut en bewegingswetenschapper Johann de Jong. Maak kennis met ze, check deze pagina.

Informatie over de cursus en wat je van ons mag verwachten!
We trappen af met een teambijeenkomst op donderdagavond 20 oktober. Het officiële startsein van ons programma waar je kennis kunt maken met de 11 andere deelnemers. Je leest het goed, we begeleiden maar maximaal 12 lopers. Een kleine groep zodat we het zo persoonlijk mogelijk houden. (Bij meer aanmeldingen, overwegen we een extra groep..)

De faciliteiten die we bieden:

  • 24/7 (online) coaching van een ervaren team van experts in hardlopen
  • Elke maandagavond een gezamenlijke krachttraining ( 2 groepen van 6 pers.)
  • Elke donderdagavond een gezamenlijke looptraining op de atletiekbaan van AV’34
  • Hardloopschema’s afgestemd op jouw doelen
  • Een uitgebreide videoanalyse van je looptechniek incl. persoonlijk adviesrapport
  • Welkomstpakket

Wat verwachten we van jou?
Om jou zo goed mogelijk klaar te stomen voor de Acht van Apeldoorn mag je van ons verwachten dat wij ons stinkende best doen om je aan de start te krijgen en met een grote glimlach te laten finishen. Andersom verwachten wij natuurlijk iets van jou. En dat zijn altijd drie dingen die we met beginnende hardlopers afspreken: motivatie, doorzettingsvermogen, communicatie.

Kosten trainingsprogramma
Deelnamekosten zijn 599€ per persoon.

Interesse?
Voor meer informatie en aanmelding, mail naar xander@loopexpertisecentrumapeldoorn.nl of bel 06-51431551

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *