FOJA bootcamp

FOJA bootcamp

24 oktober 2022 Niet gecategoriseerd 0

De afgelopen acht weken heb ik met veel plezier elke donderdag bootcamp trainingen mogen verzorgen bij FOJA Groep. Deze leuke opdracht kwam bij mij terecht in het kader van FOJA Fit&Vitaal via Dennis Licht Running Academy.

Elke donderdagmiddag na werktijd konden de medewerkers van Hamer aansluiten bij de bootcamp die ik verzorgde op het terrein van Hamer. Wanneer het regende buiten konden de sporters trainen in het gebouw van de wasstraat op het terrein.

Er werd getraind met lichaamsgewicht, met diverse materialen en in verschillende vormen, zodat de trainingen voor iedereen uitdagend, toegankelijk en leuk waren. Zowel de beginnende als de gevorderde sporter kon zijn sportieve ei kwijt tijdens de trainingen.

FOJA Fit&Vitaal gaat de komende weken door met hardlooptrainingen. De medewerkers van Hamer worden de komende weken klaargestoomd voor de midwintermarathon. Deze trainingen zullen worden verzorgd door Dennis Licht Running Academy.

Graag wil ik FOJA en de sporters bedanken voor de afgelopen weken en ik kijk uit naar een volgende samenwerking. Tevens wil ik de lopersgroep succes wensen en ik zie jullie snel op de baan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *